Οδηγός WooCommerce για αρχάριους

Οδηγός WooCommerce για αρχάριους: Ρυθμίσεις αποστολής προϊόντων

Εφόσον ολοκληρώσαμε τις ρυθμίσεις των προϊόντων στον οδηγό του WooCommerce, περνάμε στην επόμενη καρτέλα που είναι η Αποστολή. Η Αποστολή περιέχει ρυθμίσεις για τις ακόλουθες τρείς επιλογές αποστολής προϊόντων:

  • Ζώνες αποστολής
  • Επιλογές Αποστολής
  • Κλάσεις Αποστολής

Στο WooCommerce, οι ρυθμίσεις αποστολής προϊόντων έχουν αλλάξει στις πρόσφατες εκδόσεις και έχουν απλουστευθεί αρκετά. Μέχρι και πριν απο κάποια χρόνια για πολλές απο τις παρακάτω λειτουργίες χρειαζόμασταν να εγκαταστήσουμε πρόσθετα για να επεκτείνουμε την λειτουργικότητα του WooCommerce.

Η καρτέλα με τις Ζώνες αποστολής στο WooCommerce

Η καρτέλα με τις Ζώνες αποστολής στο WooCommerce

Ζώνες αποστολής

Μια ζώνη αποστολής είναι μια γεωγραφική περιοχή στην οποία προσφέρεται ένα συγκεκριμένο σύνολο μεθόδων αποστολής. Το WooCommerce θα εμφανίσει αυτόματα σε έναν πελάτη σε μια απλή ζώνη χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση αποστολής του και θα παρουσιάσει τις διαθέσιμες μεθόδους αποστολής για αυτή τη ζώνη.

 

Προσθήκη ζώνης αποστολής
Προσθήκη ζώνης αποστολής στο WooCommerce

Προσθήκη ζώνης αποστολής στο WooCommerce

  • Όνομα ζώνης: Εδώ μπορείτε να ορίσετε το όνομα της Ζώνης, Καλό θα είναι να ορίσετε ένα όνομα ώστε διαβάζοντάς το κάποιος μετά να του είναι εύκολα κατανοητό το τι κάνει.
  • Περιοχές ζώνης: Εδώ επιλέγετε τις περιοχές που θέλετε να είναι εντός της Ζώνης και μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες για να ορίσετε συγκεκριμένο τρόπο αποστολής. Για παράδειγμα μπορείτε να ορίσετε να έχετε δωρεάν αποστολή σε όλους τους ταχυδρομικούς κώδικες που είναι εντός της Αττικής.
  • Τρόποι Αποστολής: Στην επιλογή αυτή μπορούμε να ορίσουμε μια νέα μέθοδο αποστολής. Η κάθε μέθοδος αποστολής μπορεί να έχει:

Σταθερό Συντελεστή: Για παράδειγμα να χρεώνει το κατάστημά μας 2€ για αποστολή εντός Αττικής

Δωρεάν Μεταφορικά

Παραλαβή απο το κατάστημα

Το μενού προσθήκης μιας νέας μεθόδου αποστολής

Το μενού προσθήκης μιας νέας μεθόδου αποστολής

Επιλογές Αποστολής

ρυθμίσεις αποστολής προϊόντων

Οι ρυθμίσεις που έχουν οι επιλογές αποστολής στο WooCommerce

Οι ρυθμίσεις για το μενού επιλογές αποστολής περιλαμβάνουν τρεις επιλογές:

  • Υπολογισμοί
  • Προορισμός Αποστολής
  • Κατάσταση αποσφαλμάτωσης
Υπολογισμοί

Εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε τον υπολογισμό του κόστους αποστολής στη σελίδα του καλαθιού. Επίσης μπορούμε να κρύψουμε τα κόστη αποστολής μέχρι ο χρήστης να συμπληρώσει την διεύθυνση που θέλει να παραλάβει την παραγγελία του.

Προορισμός αποστολής

Εδώ υπάρχουν τρεις επιλογές που μπορούμε να ελέγξουμε ποιά διεύθυνση θα χρησιμοποιείται εξ’ αρχής σαν προορισμός αποστολής της πραγγελίας.

  • Προκαθορισμένη τιμή η διεύθυνση αποστολής του πελάτη
  • Προκαθορισμένη τιμή η διεύθυνση χρέωσης του πελάτη
  • Επιβολή της αποστολής στη διεύθυνση χρέωσης του πελάτη

 

Κλάσεις αποστολής

ρυθμίσεις αποστολής προϊόντων

Το μενού για τις κλάσεις αποστολής στο WooCommerce

H επιλογή αυτή χρησιμοποιείται για να μας βοηθήσει να ομαδοποιήσουμε τα προϊόντα παρόμοιου τύπου έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο μερικές μεθόδους αποστολής (όπως για παράδειγμα την αποστολή σταθερού συντελεστή) για την παροχή διαφορετικών συντελεστών σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.

46 σχόλια στο “Οδηγός WooCommerce για αρχάριους: Ρυθμίσεις αποστολής προϊόντων

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ WOOCOMMERCE. ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  2. Ο/Η ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΡΟΥΝΤΑΣ λέει:

    Καλημέρα Γιώργο. Αυτή η λειτουργικότητα δεν υπάρχει native στο WooCommerce οπότε θα πρέπει να κοιτάξεις για κάποιο πρόσθετο που να κάνει κάτι τέτοιο. Επειδή δεν μου έχεις περιγράψει ακριβώς τι χρειάζεσαι να κάνεις, με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό που πιθανόν να σου καλύπτει την ανάγκη σου. https://wordpress.org/plugins/order-delivery-date-for-woocommerce/

  3. Ο/Η savvas λέει:

    Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να απενεργοποιήσω σε woocommerce την Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση που είναι μόνιμα τικαρισμένη και μόνο αν την τικάρει ο πελάτης να εμφανίζει τα επιπλέον πεδία, διότι τώρα δεν προχωράει η παραγγελία αν κάποιος δεν συμπληρώσει επιπλέον πεδία ή δεν το ξετσεκάρει

  4. Ο/Η ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΡΟΥΝΤΑΣ λέει:

    Καλημέρα Σάββα! Εδώ θα βρεις την λύση για το πως θα απενεργοποιήσεις την Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση. https://wordpress.org/support/topic/how-to-hide-ship-to-a-different-address-section/#post-10213522

  5. Ο/Η τζοαννα λέει:

    Kαλησπέρα σας, μπορείτε να με βοηθήσετε για να βάλω διαφορές ζώνες χρέωσης μεταφορικών ανάλογα με το συνολικό κόστος της παραγγελίας πχ για παραγγελίες από 25-30€ κόστος μεταφορικών 10€ για παραγγελία 30-55 5€ για παραγγελία από 55-100 3€ κτλ .
    έχω καταφέρει να φτιάξω για free μεταφορικά και για ένα επίπεδο σε χρέωση μεταφορικών δεν μπορώ να φτιάξω να έχει περισσότερα επίπεδα .
    σας ευχαριστώ

  6. Ο/Η ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΡΟΥΝΤΑΣ λέει:

    Καλησπέρα Τζοάννα! Για να πετύχεις το παραπάνω θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόσθετο γιατί δεν το κάνει το WooCommerce απο μόνο του αυτό που θέλεις ακριβώς. Ο όρος που πρέπει να αναζητήσεις είναι “table rate shipping woocommerce” και θα βρεις πολλές απαντήσεις σχετικά. Εάν χρειάζεσαι κάποια περαιτέρω βοήθεια μπορείς να μου στείλεις μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας για να σε βοηθήσω αναλαμβάνοντας αυτό το task για εσένα. Σε ευχαριστώ πολύ!

  7. Ο/Η Kyriakos13 λέει:

    Γεια σας.
    Πως γινεται να απενεργοποιηθει η επιλογη “πληρωμη με αντικαταβολη” οταν ο πελατης επιλεγει ως τροπο αποστολης την “παραλαβη απ’το καταστημα”;

    1. Ο/Η ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΡΟΥΝΤΑΣ λέει:

      Κυριάκο καλημέρα! Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τον παρακάτω κώδικα. Αρκεί να τον τοποθετήσεις στο functions.php του theme σου.

  8. Ο/Η Φραγκίσκος λέει:

    Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Όταν προσθέτω κάτι στο καλάθι μου εμφανίζει Ο πελάτης έχει αντιστοιχισμένη ζώνη “Τοποθεσίες που δεν καλύπτονται από τις άλλες σας ζώνες” στην επάνω πλευρά της σελίδας. Υπαρχει δυνατότητα να μην εμφανίζεται αυτό?

    Ευχαριστώ πολύ

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα Φραγκίσκο!

      Απο το μήνυμα που μου περιγράφεις μπορώ να συμπεράνω μόνο οτι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά στο setup των ζωνών. Για να σου πω περισσότερα θα πρέπει να το δούμε στην πράξη. Ευχαριστώ.

  9. Ο/Η Cosmos λέει:

    Καλησπέρα σας,
    Σε πληρωμή με κάρτα και παραλαβή από το κατάστημα το μήνυμα που λαμβάνει ο πελάτης μέσω email “Θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο.” Πως γίνεται να λαμβάνει ότι θα ειδοποιηθεί για την περάσει από το κατάστημα να την παραλάβει

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Γειά και Χαρά!

      Σε κάθε παραγγελία μέσα απο το διαχειριστικό μπορούμε να προσθέσουμε μια σημείωση (στην περίπτωση μας την ωρα παραλαβής της παραγγελίας απο το κατάστημα) και μπορούμε να επιλέξουμε να ειδοποιηθεί ο πελάτης. Έτσι θα του στείλουμε ένα νέο email με οτι πληροφορία χρειαζόμαστε.

  10. Ο/Η Cosmos λέει:

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν μπορεί να τροποποιηθεί το μήνυμα για όσες παραγγελίες δηλώνονται να παραληφθούν από το κατάστημα ώστε το αρχικό email να λέει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα;

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Δείχνει να είναι πολύ υποπερίπτωση αυτό που περιγράφεις και δεν νομίζω να βρεις κάποια έτοιμη λύση πάνω σε αυτό. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι. Θα το έγραφα απ’ την αρχή με κώδικα.

  11. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Προσπαθώ να στείλω μήνυμα από τη φόρμα επικοινωνίας για επαγγελματική συνεργασία, αλλά είναι αδύνατον. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου;

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Η φόρμα επικοινωνίας τώρα δουλεύει κανονικά για οτιδήποτε χρειάζεστε! Ευχαριστώ πολύ.

  12. Ο/Η Χρήστος λέει:

    Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που προσφέρετε μέσα από εδώ. Προσπαθώ να ρυθμίσω το WooCom να χρεώνει τον πελάτη αυτόματα τα έξοδα αντικαταβολής. Δηλαδή, όταν ο πελάτης επιλέγει Αντικαταβολή σαν τρόπο πληρωμής, στο checkout να προστίθεται το ποσό της αντικαταβολής. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζετε, πως ρυθμίζετε/μπαίνει και η τιμή της αντικαταβολής στο WooCom, έτσι ώστε να προστίθεται αυτόματα. Λίγο σύνθετη ερώτηση εύχομαι να μη σας μπέρδεψα.
    Ευχαριστώ εκ’ των προτέρων.

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα Χρήστο, δεν είμαι σίγουρος οτι έχω καταλάβει ακριβώς τι με ρωτάς. Υπάρχουν πάρα πολλά tutorials εκει έξω που δείχνουν πως ρυθμίζουμε την αντικαταβολή. Μια αναζήτηση με τον όρο COD Cash On Delivery θα σε βοηθήσει νομίζω.

  13. Ο/Η Δέσποινα λέει:

    Καλησπέρα όταν δημιουργώ η ίδια μια παραγγελία στο τέλος δεν μπορώ να προσθέσω την αντικαταβολή στο συνολικό ποσό.?

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα σας, όταν δημιουργείτε μόνη σας μια παραγγελία απο το διαχειριστικό δεν μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να κάνετε την παραγγελια απο το front end και να μιμηθείτε τις κινήσεις στην ουσία ενός πραγματικού σας πελάτη.

  14. Ο/Η Στέφανος λέει:

    Καλησπέρα σας,
    όταν θέλω για μια κλάση αποστολής για παράδειγμα προϊόντα μεγάλου όγκου (παλέτα) να μην εμφανίζεται τρόπος αποστολής Courier για την συγκεκριμένη κλάση πως το κάνω; Αν δεν το κάνει το WooCommerce από μόνο του υπάρχει κάποιο πρόσθετο που το κάνει ;

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα! Μια λύση υπάρχει κατ’ εμέ για τα μεταφορικά και οτιδήποτε γύρω απ την αποστολή. Table Rate Shipping

  15. Ο/Η Stefanos λέει:

    Ευχαριστώ πολύ !!!

  16. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Καλημέρα. Έχω δημιουργήσει 2 τρόπους αποστολής: Απόστολή με courier και Δωρεάν μεταφορικά. Τα δωρεάν μεταφορικά τα έχω ορίσει για ένα ελάχιστο ποσό παραγγελίας. Ενώ μου εμφανίζει αυτή την επιλογή όταν καλύπτεται το πόσό, δεν εξαφανίζει την επιλογή “Απόστολή με courier”. Πως μπορώ να το κάνω αυτό?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

  17. Ο/Η Πετρος Μπ. λέει:

    Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολυ καλη δουλεια!
    Αντιμετωπίζω πρόβλημά στο να ορισω Δυσπρόσιτες Περιοχές καθως εχουν εξτρα χρεωση βαση της συμφωνιας μας με την εταιρια courier, καθως μονο με το ΤΚ δεν γινεται δουλεια. Πχ. μια περιοχη στο ΧΨ ΤΚ μπορει να ειναι δυσπροσιτη περιοχη ενω αλλη με το ιδιο ΤΚ να μην ειναι αρα να μην πρεπει να παρει εξτρα χρεωση.

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα Πέτρο!

      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      Δυστυχώς είσαι αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που πρακτικά δεν έχει λύση. Είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε τις οδηγίες των courier οι οποίες ως επι το πλείστον δουλεύουν με ΤΚ. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε περαιτέρω εδώ.

  18. Ο/Η Πετρος Μπ. λέει:

    Ευχαριστώ για την απάντηση !
    Υπάρχουν κάποιες εταιρίες που χρεώνουν κάποιο app/plugin που συνδέουν το λογισμικό της εταιρίας courier με το woocomerce.. Αυτά τα plugin θα μας διευκολύνουν πιστεύεται στο να καθοριστούν οι δυσπρόσιτες περιοχές και οι εξτρα χρεωσεις;

  19. Ο/Η C.Athanasiadis λέει:

    Καλησπέρα και πολλά συγχαρητήρια βοηθάτε πάρα πολύ , εγώ έχω μια ερώτηση.
    Έχω μόνο ένα τρόπο αποστολής Courie που υπολογίζει τα μεταφορικά με βάση τα κιλά της παραγγελίας .
    Αλλά έχω 2 τρόπους πληρωμής και ο ένας είναι αντικαταβολή , πως μπορώ να ορίσω όταν επιλέγει ο πελάτης τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή να έχει μια σταθερή εξτρά χρέωση ?

    Ευχαριστώ .

  20. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ λέει:

    Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βάλω διαφορετικά μεταφορικά σε 1) εντός Θεσσαλονίκης, 2) χερσαίους προορισμούς, 3) νησιώτικους, 4) δυσπρόσιτους. Πώς μπορώ να το υλοποιήσω αυτό?

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα Σοφία. Χρειάζεσαι Να ορίσεις διαφορετικά shipping classes & zones για να το πετύχεις αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=Vyt5xIewlOs Το δύσκολο κομμάτι είναι οτι θα πρέπει να πας με TK για κάθε μια περιοχή γιατί το WooCommerce δεν γνωρίζει τι ορίζει η Courier σου ως δυσπρόσιτη περιοχή, χερσαίο προορισμό ή νησιωτικό.

  21. Ο/Η Βαγγέλης Κ. λέει:

    Καλησπέρα! Έχω δίγλωσση ιστοσελίδα που περιλαμβάνει και e-shop (woo-commerce). Έχω φτιάξει τα πάντα όπως πρέπει. Όταν λοιπόν κάποιος πηγαίνει στην αγγλική σελίδα του e-shop, μπορεί να ολοκληρώσει κανονικά την αγορά του και να δει τις χρεώσεις για την αποστολή. Όταν όμως αυτό πάει να το κάνει κάποιος από την ελληνική σελίδα του e-shop, είτε η σελίδα του προϊόντος είναι η μετάφραση από την αγγλική είτε είναι πρωτότυπη, οι χρεώσεις “χάνονται”, καίτοι έχουν ενταχθεί. Υπάρχει κάποιο conflict με την ελληνική γλωσσα; Αν ναι, πώς μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ!

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα Βαγγέλη! Για το πρόβλημα που μου αναφέρεις δεν αρκεί η περιγραφή που μου κάνεις δείχνει να είναι κάτι πιο ειδικό αυτό που χρειάζεσαι. Για να σου στείλω ένα κόστος για το task αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την φόρμα επικοινωνίας. Σε ευχαριστώ πολύ!

  22. Ο/Η Γιωργος Κ λέει:

    Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής προβληματάκι. Εχω ορίσει δυο τρόπους αποστολής.
    αποστολή με curier και παραλαβή απο το κατάστημα. στην αποστολή για courier όμως εχω ορίσει σε κάποιο ποσό να είναι δωρεάν μετα τα μεταφορικά. Το πρόβλημα πιο είναι. Είναι οτι όταν φτανει στο ποσό που θα εμφανιστούν τα δωρεάν μεταφορικά δεν εξαφανίζεται η επιλογή courier και εμφανίζει αποστολή με courier δωρεάν μεταφορικά και παραλαβή απο το κατάστημα. αυτό που θέλω εγώ είναι όταν φτανει στο ποσό τον δωρεάν να εξαφανίζεται η επιλογή courier. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και θα χαρω αν μπορέσετε να με βοηθήσετε..

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα Γιώργο. Δεν ξέρω πως έχεις υλοποιήσει ακριβώς τους τρόπους αποστολής. Για να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θέλεις θα πρέπει οι τρόποι αποστολής να ορίζονται όλοι απο ένα plugin έτσι ώστε να έχεις την δυνατότητα να επιλέγεις ποιος τρόπος αποστολής θα εμφανίζεται σε ποια συνθήκη. Το keyword που αναζητάς λέγεται table rate shipping. Εάν χρειάζεσαι περεταίρω βοήθεια συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας ώστε να σου στείλω μια προσφορά για το συγκεκριμένο task. Σε ευχαριστώ πολύ!

  23. Ο/Η Γιωργος Κ λέει:

    Χίλια ευχαριστώ με βοήθησες πραγματικά πάρα πολύ με αυτό το plagin. Κατευθείαν παρόλο που δεν ξέρω αγγλικά βήμα βήμα με το βίντεο που έχει μέσα για οδηγίες το κατάφερα και το έλυσα το πρόβλημα. Να σε καλά φιλέ μου.
    Η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη.

  24. Ο/Η ΚΙΣΣΑΣ ΘΩΜΑΣ λέει:

    Καλημέρα Παιδιά
    Έχω και εγω μια ερώτηση για τα μεταφορικά γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.
    Εγώ έχω 3 μεθόδους πληρωμής:
    1. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση:
    Απενεργοποιημένα όλα τα μεταφορικά εκτός από τα 3.5 ε απόστολής κόστος μεταφορικών
    2.Πληρωμή μέσω αντικαταβολής
    3.5ε το κόστος μεταφορικών + 1.5ε κόστος αντικαταβολής
    3.Πληρωμή μέσω χρεωστικής κάρτας
    Απενεργοποιημένα όλα τα μεταφορικά εκτός από τα 3.5 ε απόστολής κόστος μεταφορικών
    4.Παραλαβή από τα γραφεία
    Δωρεάν κόστος μεταφορικών
    *Προσπαθώ μέσα από τις ρυθμίσεις του woo αλλά και από το Flexible Shipping αλλά δε μπορώ να το πετύχω. Για παράδειγμα οταν επιλέγουμε παραλαβή από τα γραφεία δεν μου απενεργοποιειται η τραπεζική κατάθεση. Αντίστοιχα το ίδιο όταν επιλέγω αντικαταβολή απο τα μεταφορικά μου έχει ανοιχτές και τις δύο επιλογες για πληρωμή είτε μέσω τραπεζικής κατάθεση είτε αντικαταβολής φυσικ.α

  25. Ο/Η giorgos dim λέει:

    Γεια σας , πειτε μου πως μπορω να το ρυθμισω ωστε να μην χρεωνω κοστος αποστολης στις προ-πληρωμενες παραγγελιες ( πληρωμη μεσω καρτας και e banking ) και το κοστος αποστολης να επιβαρυνει μονο τις αντικαταβολες για παραγγελιες μεχρι 60 ευρω ας πουμε , απο κει και πανω ειναι δωρεαν ολα ,ευχαριστω

  26. Ο/Η Γιωργος λέει:

    Καλησπέρα!
    Έχω κι εγώ ένα θέμα με την αποστολή !
    ενώ ο πελάτης βαζει κανονικά την διεύθυνση του και την διεύθυνση αποστολής , στο τέλος του γράφει οτι : δεν υπάρχουν διαθέσιμοι τρόποι αποστολής!
    Μπορεί όμως η παραγγελία να φύγει κανονικά όμως εγώ δεν μπορώ να δω την διεύθυνση αποστολής στην παραγγελία!

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλησπέρα Γιώργο, προφανώς εδώ κάτι δεν έχει σεταριστεί σωστά με τα μεταφορικά και τους τρόπους αποστολής. Ακριβώς τι δεν μπορώ να γνωρίζω καθώς χρειάζεται να γίνει έρευνα στον τρόπο που έχεις στήσει τα μεταφορικά και τους τρόπους αποστολής. Θα σου προτείνα να στείλεις ένα email στο εταιρικό μου site bakemywp.com ώστε να το αξιολογήσουμε σαν ξεχωριστό task και να το λύσουμε. Σε ευχαριστώ!

  27. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Καλησπέρα σας! έχω κι εγώ μια ερώτηση ή μάλλον 2.
    1. Πως βάζω το logo μου στο mail που λαμβάνει ο πελάτης μετά την αγορά, γενικά πως ρυθμίζω τα μειλ που λαμβάνει ο πελάτης? Πήγα woocomerce – ρυθμίσεις – emails αλλά δεν τα κατάφερα.

    2. Επίσης θέλω να ρωτήσω πως ενημερώνω τον πελάτη αυτόματα ότι η παραγγελία έχει σταλεί και να λαμβάνει το tracking number από το voucher.
    Ευχαριστώ

  28. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

  29. Ο/Η θανος λέει:

    Καλησπέρα,
    Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
    Έχω δημιουργήσει μια ζώνη αποστολής
    όνομα ζώνης : λαρισα
    περιοχή ζώνης : θεσσαλία
    όμως θέλω στην λάρισα να έχει κόστος μεταφορικών 4 ευρώ , και θέλω στην καρδίτσα που ειναι περιοχή ζώνης θεσσαλία να έχει δωρεάν μεταφορικά .
    πως μπορώ να ορίσω στην ίδια περιοχή ζώνης διαφορετικό υπολογισμό μεταφορικών?

    Ευχαριστώ

  30. Ο/Η Ελπίδα λέει:

    Kαλημέρα. Θα ήθελα να ρωτησω πως μπορώ να ορίσω ελάχιστη παραγγελία πχ 10€
    Ευχαριστώ πολύ.

    1. Ο/Η Ιάκωβος Φρούντας λέει:

      Καλημέρα σας, θα χρειαστεί να το κάνετε με λίγο επιπλέον κώδικα. Πρέπει να βάλετε τον κώδικα μέσα στο functions.php αρχείο σας και να τροποποιήσετε το ποσό που θέλετε.

      Εναλλακτικά υπάρχει και plugin που κάνει ακριβώς αυτό.

      Προσοχή αν δεν έχετε τις γνώσεις να το κάνετε αυτό καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία καθώς μπορεί να χαλάσει όλη η σελίδα αν δεν γίνει κάτι σωστά.

      Ευχαριστώ!

  31. Ο/Η ΕΥΘΥΜΙΑ λέει:

    Καλησπέρα εχω ρυθμίσει τα πάντα όσο αφορά τα shipping, εδώ ως διαχειριστής τα βλέπω στο μαγαζί όμως οι πελάτες δεν τα βλέπουν και δεν καταλαβαίνω γιατί, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ;

  32. Ο/Η ARGIRIOS KALLERGIS λέει:

    καλημερα! πως οριζω το κοστος αντικαταβολης χωρις καποιο προσθετο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.