Enjoin Κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον Joinradio.gr με τον Ιάκωβο Φρούντα

Η μουσική, το ραδιόφωνο και εγώ

Τι σχέση έχουν ολα αυτά με εμένα; Αν γυρίσω τον χρόνο 28 χρόνια πίσω θα σου πω οτι με θυμάμαι να ακούω μουσική, να ξημεροβραδιάζομαι με ένα ραδιόφωνο στο χέρι ακούγοντας Jeronimo Groovy. Έτσι μεγάλωσα. Η μουσική και εγώ. Παιδί των 90’s, στα τελειώματα της disco και στις απαρχές της pop κουλτούρας. Η αγάπη μου για το ραδιόφωνο δεν έσβησε ποτέ.
 

H μουσική

Νομίζω αρκεί να πω πως χόμπι μου ήταν το να γράφω κασέτες μικρός. Ναι, περίμενα να παίξουν τα αγαπημένα μου κομμάτια τότε στο ράδιο και τα έγραφα. Πολλά απο αυτά. Τα μοίραζα σε φίλους. Η τρέλα μου για την ηλεκτρονική μουσική δεν έχει τελειωμό και χαίρομαι γ’ αυτό ?.
 

Ο Join

H μουσική και εγώKαι ξάφνου βρέθηκα τον Οκτώβριο του 2017 στον Joinradio. Στην μεγάλη αυτή οικογένεια της Aφροδίτης που αγαπάει την μουσική (απ, όπου αυτή κ αν προέρχεται. Χα!). Θα τα λέμε σε μόνιμη βάση κάθε Παρασκευή στις 20:00 ακριβώς και για ένα δίωρο. Tην εκπομπή την ονόμασα Enjoin. Μια λέξη σύνθετη απ το enjoy και το join. Ήθελα έτσι να μπολιάσω την έννοια της διασκέδασης μαζί με την ουσία του να μοιράζεσαι πράγματα που υπάρχουν γύρω σου. Kυριάρχα στοιχεία στον αέρα θα είναι η καλή μουσική και διάφορα πράγματα που με απασχολούν κατά καιρούς. Μαντλέν, σ’ ευχαριστώ για όλα!
 

H Playlist

Επειδή όπως λέω και στην εκπομπή η καλή μουσική είναι για να την μοιραζόμαστε έφτιαξα αυτήν εδώ την λίστα στο spotify. Εκεί μέσα θα βαζω όλη την μουσική που ακούμε κατα καιρούς στην ραδιοφωνική εκπομπή ?. Αν θέλεις να εμπλουτίσω την λίστα ή ακόμη καλύτερα να προτείνεις κανένα κομμάτι για το airplay είσαι ευπρόσδεκτος να το κάνεις με ένα σχόλιο κάτω απο αυτό το post ή στέλνοντάς μου μήνυμα στην διεύθυνση mail[at]frountas.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.